Wednesday, March 24, 2010

Erkk yeke Madam ni ??

Hurmm ade satu tengah hari mase aku dalam kelas, seorang Lect aku bernama Suzi (bukan name sebenar ) sound budak-budak dalam kelas tu..

Lect: Saya mahu awak semue hantar report tu sebelum hujung bulan ni !!

Lect: Dan pastikan report tu tulen dan bukanye copy paste... PAHAM !! ??

Budak-budak kelas: Paham MADAM...... (sambil kepale anguk-anguk)

Lect: Kalau awak semue berani copy dan paste, saya akan koyak-koyakan report tu... Sebab saya boleh kesan sape-sape yang copy paste... Laptop saya ada perisian yang boleh kesan kalau ade sape-sape yang copy dan paste !! ( cakap sambil muke tersenyum)

Budak-budak kelas: Bek lah MADAM.... ( sambil mulut ternganga)


KEMUSKILAN~

*erk ingat pra tadika ke gertak camtu ?? kehkehkehkeh

*rajin pulak die nak taip semule report tu sebab nak kesan sape yang copy paste... hahahaha

*Madam jangan marah arr... Tak kan dapat nyeee nak tau eheeee

8 comments:

  1. madam 2 tau la.. die ckp bnr belake sbb... die mntk ptlng FBI,CIA,CDI,POWER RANGERS N same tean dgnnye hahahaha

    ReplyDelete
  2. jgn pndg rndah lect zmn skg. haha ;D

    ReplyDelete
  3. aku ni tuanpunya..

    ko nye belog ke..??

    ReplyDelete
  4. pernah gak r ade lectrer cakap cen ni kat class aku..masalahnye mmg aku xpaham pon.. die igt die minta softcopy ke kt kite ni? walhal die minta hardcopy..

    ReplyDelete
  5. hahahaha tu laa psl..
    tp biase la klw dlm proses pembelajaran ni klw x copy n paste memang xsah...

    hahahaha

    ReplyDelete