Monday, October 12, 2015

Lama-lama

Lama jugak tak menulis kat blog nih.. Ketagih tu memang ketagih.. Betul la orang-orang seni kate.. Nak menghasil kan karya kene ade soul kne ade felling baru zahir tu nampak hidup sebab hasil karya tu datang dari dalam batin.. Kne pulak duk tepi air terjun, burung bekicau, bunyi dedaun yang melambai.. Ahhh hasil nye mesti.. Mesti Padu..

Tapi kalau taip guna hp typo memanjang pastu nak kene betul kan satu-satu, duk pulak kat mamak agak-agak bleh dapat satu muka karangan ringkas ber format rumusan tak? Hurmmm (sambil sedut john) ➡luffman susah nak dapat skrng.. Heh

No comments:

Post a Comment